fredag 23. september 2011

Månedens supermamma september 2011


Supermamma september 2011


Hver måned vil jeg gi en mamma jeg ser opp til en liten hilsen på bloggen min. Det er ikke lett å velge, men denne måneden vil jeg gi "prisen" til min kjære søster; Kathrine!
Hun er en flink og utrolig tålmodig mamma til Isak på 3 1/2 og lille Filip, som kom til verden på selveste 17. mai i år.

En ting jeg beunderer veldig hos min søster er at hun stresser ALDRI! De kjøpte hus samtidig som oss og har pusset opp rom for rom. En kan trygt si at ting har gått litt skeis innimellom, men roen er der.. Hun tar telefonene som må tas og knips! så er det ordnet. Bemerkelsesverdig!

Da min søster skulle velge fremtidig yrke i 1999 falt valget på it-bransjen -faktisk! Hun flyttet til Stavanger en stund, før hun tok siste året med studier i Australia. Med en super utdannelse har jenta blitt head-huntet fra den ene jobben til den andre. Jeg er så stolt! - og det er veldig greit å ha noen å ringe til når dataen ikke gjør som jeg sier;-)

Kjempeglad i deg, søs, og super stolt av deg!
Gratulerer så mye med dagen i dag.
Klem

2 kommentarer:

Kathrine sa...

Det må jeg si var en fantastisk koselig overraskelse å få tildelt en slik tittel på selveste bursdagen min!! Kjempekoselig innlegg søs!
Nå har jeg en sulten krabat på armene som er i ferd med å rive av meg trøya.. Sees i morgen! Klemklem!

Ane sa...

Velfortjent tittel søte,flinke veronica søs:-)