tirsdag 6. september 2011

Gøy på landet!


Mine foreldre kjøpte hytte i Vestvik i sommer (mot Auklandshamn). Endelig ble det vår tur til å prøve hytten en hel helg! Så deilig!
På fredagskvelden kom the Grisvold's (fam. Rosvold) med bobilen sin og laget taco til oss. Akkurat som i før-lillegull-dager. Koselig selskap og god mat. Anne Kristin kan taco;-) Lillegull var gråt halve natten, så gjestene våre var lure som la seg i bobilen. Hahaha!


Lørdagen var helt fantastisk! Vi var ute i båten, alle fire, for å trekke teiner, jeg fikk gå på loppemarked, besøke lokal nærbutikk og spise marsipankake med de lokale politikerne (Hvem er du? var det første de spurte meg om. Hihi! Her kjenner nok alle alle.), koke krabbe, lage spagetti og kjøttdeig uten spagetti (kan si vi glemte en del ting da vi pakket på en halv time) og slappe av i sofaen.

Neste dag hadde vi invitert en haug med venner på krabbe-grillpølse-lakse-sammenkomst for små og store. Kjekt å se at alle ungene i alderen 3 til 14 år koste seg sammen og at de voksne kunne slappe av og bare fråtse i deilig sommermat -en siste gang, dette året!

Supert med fille-tante-Tiril på besøk:-)

Kjekt at så mange kunne komme, og håper dere hadde det like koselig som oss!
Ha en fin-fin uke alle sammen.
Klem

Ingen kommentarer: