onsdag 7. september 2011

Ny skrivepult?

Da vi var på hytten fikk jeg snusen i at det var et loppemarked i nærheten. Dette måtte jeg jo finne ut av og det var ikke langt borte, men jeg var jo alt for sen... Flere ting jeg skulle så gjerne hatt,men det var allerede klistret en fæl "SOLGT" lapp på f.eks. klesskapet jeg har trålt alle møbelbutikkene i byen etter, babystolen vi så sårt hadde trengt på hytten (vi glemte jo selvsagt vår hjemme..) og sikkert mange andre ting jeg heldigvis ikke vet om!

Vi har et dilemma her hjemme; hvor gjør vi av alle papirene våre, printeren, bøker som skal leses eller rettes (jeg er lærer) osv når vi ikke har kontor i huset...og egentlig er begge litt sosiale så ingen av oss har lyst til å sitte på et rom helt alene på kvelden;-) Hihi! "Hva med en skrivepult i stuen! foreslo min kjære og så nok for seg noe mer maskulint og nytt enn denne søte på bildet under:

Jeg har egentlig vært på jakt etter et skatoll som har mer lagringsplass enn skrivepulten, men fant aldri det "rette"...

Jeg liker den ganske godt egentlig og ser potensiale i den, jeg. Jeg var villig til å gå opp til 100 kroner tenkte jeg, og spurte om 50 kroner var nok, sånn forsiktig. "Nei, 10 kroner!"  svarte mannen. 10 KRONER!! For et kupp! Lykke:-)
MEN, nå gjenstår malejobben og begynner jeg ikke snart har garasje-sjefen truet med å kjøre den og alle de andre prosjektene mine på bosset! Iiiiiih! Noen som har en oppskrift på hvordan jeg gjør dette enkelt og fint? Vil ha den hvit, og vurderer egentlig å beholde de kule, retro "knottene". Eller hva syns dere interiørbloggere der ute??!! Tips mottas med den største takk:-)

Klem

2 kommentarer:

Anonym sa...

ååå for et kupp snupp :-)
hvis den har lakk må du først pusse,så grunning,så 2 strøk oljemaling.Hilsen maler mester Ane

Veronica sa...

Hei malermester Ane,
Du må komme å se på skrivepulten min.. vet jo ikke om den er lakket jeg vel! Hahaha!
Utrolig koselig at du kommenterer her inne og velkommen som medlem:-)
Klem