mandag 27. februar 2012

Wallstickers + bleieskift

= en god kombinasjon.
Å skifte bleie er svært lite populært for tiden. Jeg forstår ikke tanken til min lille på akkurat dette punktet. Unnskyld altså, men det kan jo ikke være behagelig å gå rundt med en bæsje-bleie?!? Det lukter ikke akkurat blomster heller, så her er det ingen diskusjon. Den skal av!

En travel liten jente på 16 måneder!
Jeg har funnet en løsning -som fungerer akkurat nå!
Jeg sier med en veldig engasjert stemme; "Nå skal vi gå å se på pip-pip og ugle uhu! Kom!". Hun vet hvor vi skal, løper ut i gangen og inn på badet. "Pip-pip!" sier hun og peker stolt på wallsticker'en som er nøye plassert rett over stellematten.

Her teller hun fugler, lukter på blomstene og prater i vei om pip-pip.
Det er en veldig fornøyd mamma som deler tipset sitt her. Jeg må kanskje innrømme at jeg gjør mye for å slippe og skifte bleie på en krokodillebaby som øver på "the death roll"! Haha! Vi hadde en slik periode da hun var 8-9 måneder som jeg har beskrevet her.
Uglen henger over et skap på en vegg som er innenfor hennes synsvinkel.
Disse fantastiske wallstickers'ene får du kjøpt hos Søstrene Grene. Det var de enkleste wallstickers'ene jeg noen gang har hengt opp (ingen spiker = I like) og koster nesten 25kr!!! Helt utrolig billig!
Jeg må innom der en gang i uken. Ting flyr jo ut av butikken, og tenk om jeg går glipp av noe! Haha! Følger jo med på bloggen og nettsiden deres på http://www.grenes.dk/ også da.

Nå er det slutt på ferien og tilbake til hverdagen.
-Det er med et lite sukk jeg skriver det. Vi har hatt det så koselig denne vinterferien! 
Uansett; det er hvertfall vår i luften og snart påske;-) 

Klem 

1 kommentar:

No55 sa...

haha så smart!! Har selv en jente på 16mnd, og ja det kan være ganske utfordrende med bleieskift i den alderen! har funnet ut at tannbørsten (av alle ting) er god når en slik bleie skal skiftes, tannkrem smaker godt synes hun:)