fredag 6. januar 2012

Godt nytt år!

Godt nytt år, alle sammen!
Det ble en liten bloggpause på meg. Har bare nytt ferien med den lille familien min, og vært "på besøk" hos alle de flotte bloggene deres. Veldig koselig! Alle er så flinke og inspirerende.
Lillegull er forkjølet og har hatt betennelse i tårekanalene, så vi har hatt litt av en utfordring med å få dryppe øynene til den lille, og VELDIG sterke, jenten vår:-) Hihi! Vilje av stål!
Julen drysset bort her -ordrett! Haha! 1 1/2 uke i garasjen uten vann og kjærlighet var nok ikke så bra start for det stakkars treet vårt.  -og i "silke"bluse og barbeint vil jeg si at det ble nesten et høyrisiko oppdrag å fjerne pynten! Jeg pleier å tviholde på julen til trettende dag jul, men i år ble det meste pakket ned 1. nyttårsdag. Og helt ærlig.... det var deilig å ha det unnagjort:-)

Jeg har til og med fått ryddet litt. SKO = KAOS i dette huset. Med verdens minste vindfang, og et par sko for mye på hver av oss, så så det som oftest slik ut under jakkehenget. (Ærlig blogging her, igjen!) Med to rektangelformede kurver fra Living ble det nye systemet å ha hver vår kurv i stedet. Maks flaks at det gikk akkurat to slike kurver i bredden her! Liker slik flaks;-)
På hattehyllen har jeg noen fantastiske bokser fra Nille. De var super billige og da er det jo lov å kjøpe mange! Jeg fikk akkurat plass til fire i vindfanget og fire litt mindre i en sjenk jeg har i stuen. Mange som har spurt hvor jeg har kjøpt disse. Så ville bare tipse om at Living har slike på tilbud i hvitt nå.Løp og kjøp:-

Dette kjekkeste med et nytt år er å kjøpe ny almanakk:-) Nytt år og nye muligheter, er det ikke det vi sier;-) Allerede lagt skrevet inn hva jeg skal gjøre i november slik at det blir en enda bedre jul neste år! Julen kommer alltid like brått på meg, så dette fungerte nesten i år. Begynne enda tidligere er målet for julen 2012.
Tavlekalenderen min fungerer veldig bra. Den var VELDIG full i desember, så det er deilig å ha en helt tom måned nå -får se hvor lenge det varer;-) Tror vi har godt av å ikke ha for mye på kalenderen en liten stund, alle sammen, eller hva?

Nye kaffe latte kopper er kjøpt inn også:-) Da blir det en deilig start på dagene som kommer mens vi venter på at morgene skal bli lysere og våren skal komme. Elsker våren!

I morgen legger jeg ut en oppskrift på CHILLI LATTE! Mmmmmmm!
Helt fantastisk for de som har lyst å prøve noe nytt:-)

Håper alle har hatt en flott start på 2012!
Klem

1 kommentar:

lenapenas-verden sa...

Godt med nytt system i sakene da. Her vi bor nå er det mildt sagt lite system, men det skal komme seg når nyhuset er ferdig : )

ha en superfin helg : )