tirsdag 31. januar 2012

Enda flere sponsorer!

En av mine favoritt bloggere, Silje, tok kontakt med den inspirerende butikken Storeys med fokus på vegg/gulv. Hun jaktet på sponsor gave og det fikk vi:-)
Alle får hver sin rull med den nye tapeten PLANK. Gleder meg i hjel til å leke med denne.

Har allerede prøvd to PIP-tapeter fra denne butikken. Les om mer om mitt forsøk her.
 TUSEN TAKK til Storeys.


Når jeg skal be om noe så liker jeg best å møte opp personlig. Så da var det jo enklere å høre om Silje ville spørre Anita på Ølen Møbler. Hihi! Der glimtet lykke vår til igjen og vi får en spennende overraskelse som Silje kalte "interiørdrops". Hmmm! Nysgjerrige meg lurer veldig på hva dette kan være.

Sjekk ut fb siden til Ølen Møbler og Anita sin nydelige blogg, MyHome, som er en blanding av hjemmet hennes og butikken.

          TUSEN TAKK til Ølen Møbler.

Nå er vi alt 17 påmeldte og jeg kjenner begynner og bli litt skjelven. MANGE lister nå og baller som skal sjongleres. Men, jeg skal innrømme at jeg elsker å være arrangør. Hvertfall med så gode "kollegaer" som Bente og Silje.

Kjekt!
-som vi sier her i Haugesund;-)

Klem
5 kommentarer:

HjemmeKos sa...

Jeg er imponert! Dere er kjempeflinke ;)

Rita sa...

Så kjekt altså! Hadde vært supergøy å blitt med.

Hauge sa...

Elsk!! Gleder meg!

Vibeke sa...

åå herlig da! så dumt at jeg ikke har mulighet denne gang! hadde motet meg opp til å melde meg på, men så dukket en bursdagsinvitasjon opp! :( er gjerne med en annen gang om det dukker opp flere! =)

kos dere vertfall!

Vibeke i skråningen!

Anonym sa...

Lykke til med bloggtreff søta!

Klem Laila