onsdag 30. november 2011

Supermamma november 2011


Supermamma november 2011


Hver måned vil jeg gi en mamma jeg ser opp til en liten hilsen på bloggen min. Det er ikke lett å velge blant alle de fantastiske mamma'ene jeg omgir meg med, men denne måneden vil jeg gi "prisen" til en fantastisk jente. Hun er en superflink mor, med den største i ro i mammarollen, og faktisk den tøffeste mamma'en jeg kjenner:
Laila er en fantastisk god og omsorgsfull mamma og venninne. Hun fikk ei lita jente 3 måneder før meg, og det har vært trygt å gå i "fotsporene" hennes. Når jeg river meg i håret i frustrasjon, har hun alltid en fin måte å komme med råd og får meg alltid til å le:-) Digger humoren hennes! Hun har laget all barnematen selv og inspirert meg til å gjøre det samme. Alt er så lett for henne, og da må jo jeg også prøve;-)

Husmor-rollen har hun også tredd inn i med glans: Hun tryller frem deilig bakst hver gang jeg kommer ( Mmmmmmm!) til et koselig og lunt hjem, som Laila til stadighet ommøblerer og handler inn til ;-) Jeg er så misunnelig på at hun klarer å ha det så ryddig med en 1 1/2-åring i hus! Her snakker vi STRØKENT, altså!

Den tøffeste mamma'en jeg kjenner, skrev jeg. Hun jobber nemlig som politi! Hun har en utrolig spennende jobb og sjongelere mammalivet med skiftarbeid. Jeg ser hvor sterk hun er, når hun opplever livets triste sider på nært hold. Utrolig stolt av henne og jobben hun gjør:-)

I sommer stod hun som vakker, hvit brud, på årets fineste maidag, blant epleblomstringen i Hardanger. For en fantastisk dag! Jan Erik har fått den fineste, flinkeste, søteste, snilleste jenten jeg vet om.

Kjempeglad i deg!
Klem fra Veronica

1 kommentar:

Ane sa...

Hun fortjener tittelen med all sin prakt!!!:-)