mandag 18. juli 2011

Noe har skjedd..

Lillegull har alltid gapt over alt hun har fått med stor iver, og det har vært en fryd å lage mat til klumpen min. (Alle supermammaer lager nemlig barnemat selv;-)) For hun ble en liten klump! Hihi!
Men, etter å ha blitt 8 måneder er måltidene blitt en kamp. Dette er fryktelig frustrerende og alle mulige unnskyldninger er snart brukt opp; det er en liten tann som titter frem, det er varmt ute, hun er trøtt, hun har vondt i magen, hun liker ikke maten, hun vil heller ha pupp..osv. Igår brukte vi 45 min på kveldsen! Stønn! Selv om helsesøster har sagt at vi ikke skal bruke lengre tid, kommer panikken snikende: "Hvis ungen ikke får i seg nok mat, vil hun helt sikkert våkne i natt og vi er i gang med nattamming igjen.... Grøss!.... Bare to skjeer til nå så går det nok bra. Gap opp! Aaaaaaaa! "Munnen er limt sammen og hun hyler som en stukken gris. Grøt i hele fjeset (gjerne litt i håret også og på øyenvippene), brødsmuler over hele gulvet, fruktpurè over hele meg og ungen, tusen leker ligger slengt på gulvet og jenten vil helst klatre ut av stolen selv....Nominasjonen for Årets Beste Mamma 2011 viskes vekk i det fjerne, og når lillegull endelig er lagt seg er jeg så sliten at jeg ikke orker å rydde "the crimescene". Hahahaha!

Lillegull skal jo bli lege så hun må jo næring! Er det noen som har noen gode råd å dele til en fortvilet mamma?
(Fotograf: Ane Fahlvik)

1 kommentar:

Rita sa...

uff ja, kjenner det igjen... prøvd med andre ting som banan, havregrøt (hjemmelaget) med jordbærsyltetøy, havresaftsuppe, skive med nugatti?? har hatt perioder her der bare nugatti gjelder, bedre enn ingenting tenker jeg, men mulig det er å dra det litt for langt for deg som vil bli årests mamma??;-D