lørdag 30. juli 2011

Aloe Vera kveld
Denne uken samlet jeg en venninnegjeng som fikk høre om FOREVER LIVING aloe vera produktene jeg har blogget om tidligere.  Forever-Ragnhild kom fra Stavanger for å lære oss om hvor bra aloe vera er for kroppen -både på utsiden og på innsiden.

Det selvsagte pynt på en slik aften er jo en flott aloe vera plante;-)Siden helsen vår er i fokus er det greit å servere litt inspirerende mat. Så valget ble friske grønnsaker med hvitløksdipp og Eva's deilige urtebrød.
(Oppskrift kommer.)

Det ble en lærerik kveld og huset er snart fullt med nye spennende aloe vera varer som skal prøves ut. Gleder meg til å høre hva jentene syns om produktene også! Lillegull er jo som kjent ganske så sosial og skulle absolutt ikke sove,så hun ble med på jentekvelden hun også. Smisket seg fra fang til fang slik at mammaen skulle glemme ut at hun skulle vært lagt for mange timer siden;-)


Søte Eva kom med noen nye godbiter fra butikken hennes, Amundsen Spesial. De var nok ikke helt sukkerfrie, men med innslag av nøtter og bær så var det ingen som kranglet på det;-) Hihi! Nøttekjeksen smakte litt nøttekaramell-knekk..... mmmmmm... Mandeleggene hadde en smak av sommerbær. Perfekt til sene sommerkvelder! De rosa hjertedropsene smaker bringebær med sjokolade inni, og har bare den søteste etikett! Disse må dere ha klar til Valentine's Day, jenter:-)


Ingen kommentarer: