fredag 15. juli 2011

Amundsen Spesial


Lillegull og jeg var en liten tur i byen i dag. Da var vi innom hos herr og fru Amundsen Spesial for å handle litt kos til fredagskvelden. Her er det nesten litt farlig å gå inn! Hihi! Dette er en nydelig butikk med MANGE fristelser og kjekkest av alt er hvor generøs butikken er med smaksprøver. Mmmmmm! Endte opp med favorittene mine i posen denne gangen også,men vet at neste gang skal det hjem noen nye favoritter:-) Lillegull fikk også smake. "NAM!" kom det høylydt fra søtmonsen min.Det er jo "cheese-heaven" også! Ost og kjeks på bordet her nå. Valnøtt-osten og Brie er vinnerene i kveld:-)Eva Mariann har gjort en strålende jobb med å ta inn det lille ekstra og butikken er blitt den perfekte gavebutikk når en skal finne den perfekte venninne-gave eller noe til "den-som-har-alt".
Jeg hadde ikke før satt foten inn i butikken før jeg så noe jeg hadde lyst på! Alltid kjekt å gi noe en har lyst på selv, men også veldig gøy å kjøpe noe til seg selv. Hihi!Jeg klarte å kontrollere meg;-) Det ble handlet inn kun en søt boks med de søteste feer på, som skal gis i gave. Lillegull skal på overnatting i helgen hos super-nanny Ane og jeg var på jakt etter en "takk-for-hjelpen"-gave. Denne er jo helt PERFEKT til henne og gleder meg til å gi den.Boksen er full av deilige drops i søte sommer farger.

I morgen er det lørdag og jeg anbefaler alle å ta en tur på Amundsen Spesial for å handle inn litt lørdags kos:-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh nei det siste som trengs er en oppfordring til å gå inn der altså! ;)

Kjøper alltid kaffe og te der, og har slutta å kjøpe i matbutikk. Jeg trodde jeg ikke likte kaffe, men så viser det seg at jeg bare ikke liker "gammel" kaffe... Brygget på ferskmalte bønner så blir det jo ikke surt og bitter slik den vanlige kaffen i de tusen hjem pleier være...

Vivian sa...

Hei:)
Så utrolig flink du er :) Gleder meg til å følge deg videre. Og ja, forstår det var vanskelig å velge bilde fra drømmeskogen også, nydelige alle sammen.
Klem

Anonym sa...

Kjempe flinke!!!Dette blir gøy :-)

Anonym sa...

TUSEN TAKK!!Boksen og dropsene var helt fantastiske:-)
Klem nanny Ane