lørdag 10. september 2011

Dåpsgave-tips

Dåp er en fin tradisjon, syns jeg. Jeg har flere ganger fått det ærefulle oppdraget å bli fadder også! Kjempestolt og prøver så godt som mulig å følge opp de søte, små på fadderdagen.


I morgen er det dåp for mitt lille tantebarn som ble født på selveste 17.mai i år! Det er ikke så vanskelig å finne gave til en jente i en slik anledning. Lillegull fikk så mye fint, og tante Kjersti var lur som kjøpte smykkeskrin som vi kunne ha alle skattene i. Nå er det altså en gutte-dåp og hjernen må vris igjen.


Lillegull fikk dette nydelige og lune pleddet av tante Susanne og onkel Petter. Jeg fikk gitt gullet deres, som kom i mars dette året, et slikt pledd da det var dåp i Stavanger. En super dåpsgave, men, dette får kanskje dåpsbarnet av tante og onkel, for jeg vet søs ønsket seg det;-)

Lillegull 4 mnd

Oldefaren til lillegull lager disse utrolig søte gyngestolene, og hun fikk en slik med navnet sitt på. Storebror har akkurat lik. Slik har ikke det nye fadderbarnet mitt, så jeg tok en telefon til oldefar som laget en på bare et par dager! (Send meg en mail dersom du også vil bestille en slik til din lille;-))

 
Som en liten ekstra gave har jeg laget en kurv med noen kjekke smågaver som gutten kan få glede av når han blit litt større. En Ole Brumm bok, en bok med godnatt-histore for gutter, Blafre drikkeflaske og Blafre matboks (fantastike design!) og søte skinntøfler fra name-it.

Nå gjenstår det bare å få helium i ballongene fra The Balloon Company i Oslo, så er gaven klar:-)

Ha en fin lørdagskveld alle sammen.
 Klem

2 kommentarer:

Rita sa...

SÅ kjekt å få så flotte dåpsgave da!!! Og så koslig med den korga i tillegg! Men du, hvor får man tak i helium? det har jeg tenkt på flere ganger:-P

Veronica sa...

Takk takk! Helium er ikke så vanskelig å få tak i skjønner du...eneste søndagsmorgen er jo et dilemma.. da det er McDonald's og Egon som har vært min faste vert for helium! Hahahaha!
Går an å kjøpte også, men dyrt i Norge og vet ikke om jeg får tatt det inn fra e-bay;-)
Klem