torsdag 23. februar 2012

Litt gammelt-nytt til huset

Å ha fri fra jobb gir muligheter til litt annerledes shopping. Med mann og barn på slep dro jeg til to av byens bruktbutikker i håp om å finne noe jeg ikke visste vi trengte. Koselig!

Dagens fangst :-)

Stolen er velholdt, ingen slitasje og stilige fargene..... eh..nei, det går bare ikke! Stoffet er prikk likt den tapeten som var på gjestetoalettet i barndomshjemmet anno 1980. Vi kalte dette rommet "stripe-do"! Hihi!


Jeg syns slike stoler er så utrolig gode å sitte i, og ikke har de så høye bein heller. Derfor skal denne stolen  flytte inn på barnerommet, og bli en lese-god-natt-bok-stol. I kofferten skal vi oppbevare blader som det ikke går an å kaste. En litt finere løsning, og da kan vi ha dem på en hattehylle fremfor i en mørk bod. (Ikke så lysten på å gå der for å finne lesestoff.)


Den nye stolen er testet av eieren allerede. Det var stas!
-Helt til hun satt fast inni armlene da hun skulle av stolen. Ikke så stas.

Men, nå trenger jeg hjelp:
1) Hvordan trekker jeg den om?!?
2) Hvilken farge skal jeg velge?!?

Setter pris på alle innspill!
HJELP!

Klem

4 kommentarer:

marie sa...

Du må ikke trekke den om. *skingrestemme*

Veronica sa...

Hahaha! Jeg tenkte du kom til å si det, men egentlig så vil jeg din tryllehånd som hjelper på dette prosjektet;-)

Fjordheim sa...

Min far trakk om en slik stol for mange år siden. Han skrudda av ben/armlen og satte på sete og rygg hver for seg mener jeg. Men dette kan jeg ikke selv. Lykke til .

Rita sa...

Sånn stol hadde vi hjemme når jeg var liten hehe :) Du kan jo sy et løst stol trekk, så er det enkelt å vaske det om du skulle trenge det. Et som passer perfekt men allikevel lett kan ta av.... Ellers ville jeg demontert stolen, og stiftet på nyt stoff om det er mulig.... Klem